Trilveen Festival 2024

Het Trilveen Festival belooft dit jaar een prachtig muzikaal ‘feest’ te worden. Op zaterdag 25 mei kun je de hele dag genieten van maar liefst 13 orkesten. Voor het eerst vindt het festival plaats in Theater de KunstGreep in Oostzaan. Ook nieuw deze editie is ‘Trilveen by Night‘. Een wervelend muzikaal concertprogramma van drie toporkesten.

KAMPIOEN BRASSBAND RIJNMOND SPETTERENDE AFSLUITER DAGPROGRAMMA

Maar liefst 13 orkesten verzorgen gedurende de dag elk een kort concertprogramma. Extra bijzonder dit jaar is het aantal nieuwe deelnemers en orkesten dat van buiten de regio komt, zoals ‘Muziekvereniging Aer en Amstel’ en zelfs de Nederlandse Brassband Kampioen ‘Brassband Rijnmond’ die het dagprogramma spetterend afsluit.

TRILVEEN BY NIGHT – AVONDPROGRAMMA MET 3 TOPFANFARES

Het avondprogramma ‘Trilveen by Night’ belooft een prachtig festivaltoetje te worden. Met Fanfareorkest De Hoop uit Stellendam, het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest (NJFO) en Fanfare De Eendracht Den Ilp. Tijdens het Concours Europeén voor Harmonieën, Fanfares en Brassbands, in de Philharmonie de Luxembourg in Luxemburg-stad, won Fanfareorkest De Hoop uit Stellendam – o.l.v. dirigent Anne van den Berg – vorig jaar de Europese titel in de categorie Fanfare. Het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest – o.l.v. chef-dirigent Danny Oosterman – bestaat uit de meest getalenteerde en enthousiaste jonge muzikanten van Nederland. Dat geeft een concert van het NJFO net dat beetje méér. Fanfare De Eendracht Den Ilp werd o.l.v. Marcel Visser drie keer Nederlands kampioen (ONFK) en in 2022 Wereldkampioen fanfare in de 1e divisie op het WMC.

volledige Programma

11.00 uur Opening
11.00 uur Fanfare Excelsior Oostzaan
11.45 uur Ilpendams Fanfare 
12.30 uur Muziekvereniging Crescendo Oostzaan
13.15 uur Brassband Eensgezindheid Wormer
14.00 uur Saens Harmonie Orkest
14.45 uur Muziekvereniging Kunst na Arbeid Purmerend
15.30 uur Harmonie Crescendo Purmerend
16.15 uur Muziekvereniging Aer en Amstel
17.00 uur Brassband Kunst naar Kracht De Goorn
17.30 uur Brassband Rijnmond

18.00 uur PAUZE

TRILVEEN BY NIGHT
19.30 uur Fanfare De Eendracht Den Ilp
20.30 uur Fanfare De Hoop Stellendam
21.30 uur Nationaal Jeugd Fanfare Orkest (NJFO)

Kaarten bestellen

Bestel je kaarten voor het Trilveen Festival via onze aparte boekingssite. Je kunt kiezen uit:

  • Dagkaart (programma van 11.00 – 18.00)
  • Trilveen by Night (avondprogramma van 19.30 – 22.30 uur)
  • Passe Partout voor de gehele dag.

    De genoemde prijzen op de boekingssite zijn inclusief servicekosten, exclusief transactiekosten.
    Deelnemers krijgen gratis toegang tot het dagdeel waaraan zij als muzikant deelnemen.

Locatie Trilveen Festival 2024

Theater de KunstGreep
Kerkbuurt 4
1511 BD Oostzaan

Het Trilveen Festival 2024 is mede mogelijk door een bedrage van het Cultuurfonds

Trilveen Festival

Deelnemen aan de 6e editie van het Trilveen Festival 2025?

Wil je met jouw orkest deelnemen aan het Trilveen Festival 2025? De 5e editie van het festival zal plaatsvinden op zaterdag 10 mei. Stuur een bericht naar info@eendr8.nl Je bent van harte welkom!

Het Trilveen Festival is een muziekfestival voor fanfares, harmonieën en brassbands. Een initiatief van Fanfare De Eendracht met als doel om liefhebbers en muzikanten in een ontspannen setting te laten genieten van prachtige blaasmuziek.

Ontspannen setting

De deelnemende orkesten doen er alles aan om met een kort en toegankelijk programma het beste van zichzelf te laten horen. Voor het publiek is het dé gelegenheid om orkesten kort achter elkaar te kunnen beluisteren. Extra aantrekkelijk is wellicht de ontspannen setting van het festival. De orkesten worden niet beoordeeld. Iedereen is van harte welkom!

Scroll naar boven