Brassa Feestband

Blaasmuziek voor elke bijzondere gelegenheid

Live blaasmuziek kan op veel momenten iets extra’s toevoegen. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft, jubileum van je bedrijf of sportevenement bij jou in de buurt. Dan is het goed om te weten dat Brassa bestaat. Een kleine groep blaasmuzikanten en slagwerkers van Fanfare De Eendracht die een feestelijke noot geven aan jouw bijzondere gelegenheid.

De blaaskapel voor een feestje

De blaaskapel bestaat uit zo’n 12 muzikanten. Van trompetten, trombones, saxofoons tot slagwerkers. Brassa speelt korte muzieksetjes van vooral Nederlandstalige hits zoals ‘Als de morgen is gekomen’, ‘Rosamunde’ en ‘Zing met mij mee’. Elke setje duurt ongeveer 20 minuten. Kort, maar krachtig. De muzikanten van Brassa houden zelf ook wel van een feestje. Misschien leuk om te weten. Maar wees niet bang, ze blijven echt niet hangen op je feest.

Blaaskapel voor jouw feest, bruiloft, verjaardag of jubileum. Wat kost dat nou?

Natuurlijk, we houden van muziek én van een feestje. Maar als we komen optreden doen we dat voor een kleine bijdrage. Die bijdrage komt geheel ten goede aan ons grotere Fanfare Orkest ‘De Eendracht in Den Ilp’. We kunnen daar nieuwe muziek voor aanschaffen, onze instrumenten mee onderhouden en leuke concerten voor organiseren.

Kosten Feestband Brassa Den Ilp

– Set van 20 minuten muziek: € 500,-*
– Set van 2x 20 minuten muziek (inclusief korte pauze): € 750,-*

* Voor locaties in een straal van max 30 minuten reistijd vanaf Den Ilp.

Meer weten? Of Brassa Feestband boeken?
Mail dan naar info@eendr8.nl

Scroll naar boven