Lid worden?

De Eendracht is altijd op zoek naar talent ter versterking van de diverse secties binnen het fanfareorkest. Iedere blazer of slagwerker met ervaring is van harte welkom om eens mee te spelen.

Variatie

We houden van een afwisselend seizoensprogramma. Van een lokaal concert in het dorpshuis tot een landelijk concours zoals het Open Nederlands Fanfare Kampioenschap. Ieder jaar organiseren we in mei ons eigen Trilveen Festival en sluiten we het seizoen altijd af met een reeks buitenconcerten in de regio tijdens de Eendracht Zomertour. En…oh ja! Eens in de paar jaar maken we een prachtige concertreis naar het buitenland. Bekijk hier onze agenda met optredens.

Fanfare De Eendracht Den Ilp Noord-Holland 1e divisie

Hoog niveau

Elk concert is anders! Maar altijd uitgevoerd met dezelfde passie en het streven naar het hoogst mogelijke niveau. Gezelligheid vinden we heel belangrijk. En goed presteren natuurlijk ook. Dus als we winnen – dan vieren we dat goed!

Kom eens langs!

Lijkt het je wat om mooie muziek te maken bij een fijne club in de 1e divisie in Den Ilp? Twijfel niet, neem contact op en kom eens luisteren of meespelen tijdens een van onze repetities.

De fanfare repeteert iedere maandagavond van 19.45 tot 22.15 uur in het eigen repetitielokaal in dorpshuis De Wije Ilp in Den Ilp.

Wil je graag eens meespelen? Mail dan naar info@eendr8.nl.

Eendracht Zomertour / Foto: Ella Tilgenkamp