Spelen bij De Eendracht. Lijkt het je wat?

Je bent van harte welkom!

Dit is je kans! Ben jij een ambitieuze muzikant die zin heeft om in de top van de blaasmuziek mee te spelen? Aarzel dan niet. En laat je horen! Fanfare De Eendracht is op zoek naar talent ter versterking van het orkest. Iedere blazer of slagwerker met ervaring is van harte welkom om eens mee te spelen.

Op dit moment zoeken we extra muzikanten voor:

– Bastuba
– Trompet
– Bugel
– Hoorn

Stuur een berichtje naar info@eendr8.nl. Of kom langs op onze repetitie op maandagavond.

Variatie

We houden van een afwisselend seizoensprogramma. Van een lokaal concert in het dorpshuis, een galaconcert in Amsterdam tot een landelijk concours zoals het Open Nederlands Fanfare Kampioenschap. Ieder jaar organiseren we in mei ons eigen Trilveen Festival en sluiten we het seizoen altijd af met een reeks buitenconcerten in de regio tijdens de Eendracht Zwoel! Zomertour. En…oh ja! Eens in de paar jaar maken we een prachtige concertreis naar het buitenland. Bekijk hier onze agenda met optredens.

Hoog niveau

Elk concert is anders! Maar altijd uitgevoerd met dezelfde passie en het streven naar het hoogst mogelijke niveau. Gezelligheid vinden we heel belangrijk. En goed presteren natuurlijk ook. Dus als we winnen – dan vieren we dat goed!

Kom eens langs!

Lijkt het je wat om mooie muziek te maken bij een fijne club in de 1e divisie in Den Ilp? Twijfel niet, neem contact op en kom eens luisteren of meespelen tijdens een van onze repetities.

De fanfare repeteert iedere maandagavond van 19.45 tot 22.15 uur in het eigen repetitielokaal in dorpshuis De Wije Ilp in Den Ilp.

Wil je graag eens meespelen? Mail dan naar info@eendr8.nl.

Fanfare Orkest De Eendracht Den Ilp
Scroll naar boven