Sponsoren

Donateur worden

Muziek maken is een fantastische hobby vinden wij. En muziek maken doen we het liefste met elkaar, want dan bloeit er iets moois. Samen studeren en concerten geven is echt geweldig. Publiek laten genieten van koralen, marsen, klassieke werken maar ook van popmuziek. We spelen het allemaal bij De Eendracht!

Muziek maken kost helaas ook veel geld. Niet alleen de aanschaf en onderhoud van instrumenten, maar ook het lesgeven aan de jeugd. En die heeft de toekomst! Ook bij onze vereniging.

Natuurlijk willen we onze jeugd goed blijven opleiden door professionele docenten. En ons continue blijven ontwikkelen om prachtige concerten te kunnen geven. Word daarom donateur van De Eendracht voor maar € 10,- per jaar. Stuur een bericht naar: info@eendr8.nl

Of u kunt uw bijdrage direct overmaken op rekeningnummer: NL20INGB0002257432

Sponsor worden

Wilt u De Eendracht als bedrijf sponsoren? Dat vinden we geweldig! Samen bekijken we graag de mogelijkheden hoe we uw sponsoring het beste kunnen inzetten. En hoe we uw bedrijf promotioneel kunnen belichten. Stuur een bericht naar: info@eendr8.nl

>>> Download onze sponsorpakketten

Boek een optreden

De Eendracht inhuren voor een optreden kan natuurlijk ook. Stuur ook dan een mail naar info@eendr8.nl en dan bespreken we de mogelijkheden.

Sponsor De Eendracht Den Ilp gratis!

Gratis De Eendracht sponsoren? Dat kan! Fanfare De Eendracht werkt samen met SponsorKliks om extra sponsorgeld binnen te halen voor onze jeugd, instrumenten en om nieuwe muziek te kunnen kopen.

(klik op de afbeelding om naar de pagina van SponsorKliks te gaan)

Waarschijnlijk koop of reserveer jij ook wel eens iets online en kan je ons dus helpen. Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/

Jouw sponsoring is gratis!

Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Booking.com en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Fanfare De Eendracht een bijdrage op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Alvast bedankt!