Sponsoren

Word ‘vriend’ van De Eendracht voor slechts € 10,- per jaar

Muziek maken is een fantastische hobby vinden wij. En muziek maken doen we het liefste met elkaar, want dan bloeit er iets moois. Samen studeren en concerten geven is echt geweldig. Publiek laten genieten van koralen, marsen, klassieke werken maar ook van popmuziek. We spelen het allemaal bij De Eendracht!

Muziek maken kost echter veel geld. Niet alleen de aanschaf en onderhoud van instrumenten, maar ook het lesgeven aan de jeugd. En die heeft de toekomst!

Om onze muzikale activiteiten in het dorp en daarbuiten te kunnen blijven realiseren kunnen we je steun hard gebruiken. Word daarom ‘Vriend van De Eendracht’ voor maar € 10,- per jaar. Stuur een bericht naar: info@eendr8.nl en meld je aan.

Wil je een eenmalige bijdrage doen? Dat kan op ons rekeningnummer: NL20INGB0002257432

Hoofdsponsor Fanfare De Eendracht

Teamflex

Sponsor worden

Wil je De Eendracht als bedrijf sponsoren? Dat vinden we geweldig! Samen bekijken we graag de mogelijkheden hoe we jouw sponsoring het beste kunnen inzetten. En hoe we uw bedrijf promotioneel kunnen belichten. Stuur een bericht naar: info@eendr8.nl

>>> Download onze sponsorpakketten

Boek een optreden

De Eendracht inhuren voor een optreden kan natuurlijk ook. Stuur ook dan een mail naar info@eendr8.nl en dan bespreken we de mogelijkheden.

Sponsor De Eendracht Den Ilp gratis!

Gratis De Eendracht sponsoren? Dat kan! Fanfare De Eendracht werkt samen met SponsorKliks om extra sponsorgeld binnen te halen voor onze jeugd, instrumenten en om nieuwe muziek te kunnen kopen.

(klik op de afbeelding om naar de pagina van SponsorKliks te gaan)

Waarschijnlijk koop of reserveer jij ook wel eens iets online en kan je ons dus helpen. Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/

Jouw sponsoring is gratis!

Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Booking.com en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Fanfare De Eendracht een bijdrage op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Alvast bedankt!

Scroll naar boven