Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zwoel! Zomerconcert | De Hooischuur Ransdorp

juli 7 @ 15:00 - 16:30

De Hooischuur Amsterdam - concert Eendracht Den Ilp 1

Zondag 7 juli om 15.00 uur geeft Fanfareorkest De Eendracht Den Ilp een Zwoel! Zomerconcert in De Hooischuur in Ransdorp. De Wereldkampioen fanfare speelt een licht programma met populaire muziek en latin beats. Van de Nederlandse Medley met Hollandse klassiekers tot Copacabana en Birdland. Het zomerconcert is gratis toegankelijk.

Zwoel! Zomerconcert in De Hooischuur Ransdorp

Veel hout, in country-western stijl, boeren nostalgie en natuurlijk hooi en stro! De Hooischuur in Ransdorp is de perfecte locatie voor een Zwoel! Zomerconcert. De combinatie van deze bijzondere locatie, een hapje en een drankje en een spetterend concert maken het zwoele zomergevoel compleet.

Fanfare De Eendracht Den Ilp

Fanfare De Eendracht uit Den Ilp brengt bruisende blaasmuziek op het hoogste niveau. Met liefde voor muziek laten de 45 muzikanten o.l.v. dirigent Marcel Visser elk concert tot iets moois bloeien. Met die passie werd het orkest in 2022 Wereldkampioen en eerder drie keer Nederlands Fanfare Kampioen in de 1e divisie. Voor dit zomerconcert in De Hooischuur speelt De Eendracht een speciaal licht programma dat voor iedereen als muziek in de oren zal klinken. Mis het dus niet en kom op zondagmiddag 7 juli naar De Hooischuur in Ransdorp.

Zomerconcert zondag 7 juli – Fanfare De Eendracht Den Ilp

Van 15.00 – 16.30 uur
Locatie: De Hooischuur, Liergouw 78B Ransdorp
Gratis toegang

Gegevens

Datum:
juli 7
Tijd:
15:00 - 16:30

Locatie

De Hooischuur Ransdorp
Liergouw 78B
Ransdorp, 1028 BV
+ Google Maps
Scroll naar boven