Deelname WMC 2022

Op de vergadering van jongstleden maandag 12 april hebben we u het jaarprogramma gepresenteerd. Een groot evenement in dit jaarprogramma is de deelname aan het Wereld Muziek Concours te Kerkrade op 20-22 juli 2022.

De Eendracht bestaat 130 jaar en dit feit willen we luister bijzetten door een deelname aan het WMC waarbij het orkest een aantrekkelijk programma presenteert. Naast het verplichte werk en een solowerk past een origineel nieuw geschreven werk heel goed bij de beleving van een WMC in de 1e divisie.

Het idee: “We willen een jonge componist in de persoon van Zoran Rosendahl de kans geven in samenspraak met ons orkest en muzikaal leider een onvergetelijk werk te laten schrijven voor de Eendracht met als wereldpremière het WMC 2022. Het zal een werk moeten worden dat ons op het lijf geschreven is met kenmerkende Eendracht-elementen, tevens een lust voor het oor en een uitdaging voor het hele orkest!”

Een deelname aan het WMC vergt veel voorbereiding waarbij we de inzet van een ieder van u nodig hebben. Het bestuur heeft na overleg besloten dat we van alle leden afzonderlijk willen weten of men instemt met een deelname aan het WMC. We willen u vragen, reeds nu al, voor uzelf na te gaan of u zich wilt vastleggen voor de zomer van 2022. Binnenkort ontvangt u van onze secretaris een verzoek om uw mening definitief te maken inzake de deelname aan het WMC zoals hierboven geschetst.

Let op: u kunt een keuze maken, en eenmaal stemmen.

[poll id=”3″]Let op, u kunt eenmaal stemmen.

Scroll naar boven